LUDI TIKET, subota, 75.900 dinara: Čudo! Dva puta zaokružen prelaz i to onaj najslađi

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 75.900 dinara: Čudo! Dva puta zaokružen prelaz i to onaj najslađi

U Pirotu živi ekspert za prelaze, posebno za tip 1-2

Ne dešava se toliko često da na tiketu čak dva puta vidimo čuveni „kladioničarski san“. Za nedovoljno upućene, mada sumnjamo da takvih ima ovde, u pitanju je prelaz 1-2. Ali, jedan majstor iz Pirota odlučio je da nam pokaže da je i na takvim listićima moguće dobiti. I to vrlo simpatičnu sumu novca.

Naš igrač odigrao je tiket samo sa dve utakmice. Igrale su se u isto vreme, odnosno u 20 časova. Obe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su imale identični prelaz, s istim rezultatom (1:2). Laval i Radomlje su ispoštovali su traženu formu. Francuski tim poveo je sredinom prvog dela, dok je slovenački klub to učinio gotovo u smiraj prvog poluvremena. Tačnije, u 41. minutu. Uhvaćen je kec u poslednjem momentu.

A onda je drugi deo pripao gostima. Za razliku od svojih protivnika, Strazbur i Gorica su svoj posao odradili ekspresno. Nekadašnji francuski prvoligaš stigao je do preokreta za samo jedanaest minuta, dok je Gorica učinila isto već za devet minuta igre. I to već u uvodnoj fazi drugog poluvremena.

Tako je na uplaćenih 100 dinara i ukupnu kvotu 759 (kvote bile 23 i 33), ostvaren dobitak od 75.900 dinara!

Izgledalo je gotovo rutinski, bez većih problema. Mi spuštamo kapu dole.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.