Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2020, 09:48

LUDI TIKET (-), subota, 725.025 dinara: Sedam nije uvek srećan broj

Botafogo je dobro počeo, ali je loše završio i srušio kvotu 6.713

Čim se pogleda odabir parova ovog tiketa, to jest to što su mečevi igrani uglavnom kasno noćas, deluje da je služio za "vađenje". Sedam fudbalskih parova, iz Evrope i Južne Amerike i svi sa igram KONAČNI ISHOD.

I pored toga što je odabrao "osnovne" igre, MOZZARTOV majstor koji je uplatio 100 dinara na ovaj tiket preko interneta sabrao je ogromnu krovu 6.713. A to znali da je bio blizu dobitka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od čak 725.025 dinara!

Nžalost, jedan tip je srušio snove, pa je naš kladilački as morao da se zadovolji sa 10.000 dinara, i to zahvaljujući benefitu NAPLATI PROMAŠAJ. Iako i ova cifra nije nikako slaba, pošto je čak 100 puta veća od uplate, ostaje žal što Botafogo nije usapeo da slavio kod Guaranija iako je poveo već u četvrtom minutu meča.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.