Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2021, 09:01

LUDI TIKET, subota, 72.638 dinara: Praznični dobitak za veće uživanje

Našem igraču je "13" srećan broj

Sujeverje nam kaže da broj "13" uglavnom nije srećan za ljude, ali ako pitate našeg srećnog dobitnika, onda to apsolutno nije tačno.

Štaviše, kladiocu koji je putem internet platforme Mozzart Bet odigrao svoj tiket tih 13 parova doneli su lep dobitak. Na 200 uplaćenih dinara - 72.638! Malo li je u vreme praznika?

Formula za dobitak? Vrlo jednostavna - iz golova do sreće! Na svih 13 parova koje je stavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tiket vlasnik ovog listića igrao je tipove sa golovima - na nekim mestima bar dva, a na nekim bar tri. I sve je prolazilo gotovo kao od šale. Bilo je tu i tamo nekih sitnih trzavica, ali ništa što bi poremetilo ozbiljnije dobitni status ovog tiketa, koji je već u petak pre 23 časa bio "zelen".

Sada će se još više uživati u prazničnim danima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.