Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 09:19

LUDI TIKET (-), subota, 596.904 dinara: Fortuna nije donela sreću

Jedini promašaj na Nemcima

 Na šta čovek da se žali kada mu Fortuna ne donese sreću!? Hrabar je to bio pokušaj jednog našeg kladioca, koji je tiket uplatio preko mozzartweb-a.

Samo četiri para, ali lep ulog – 5.000 dinara. Kvota 117. Turci su zaigrali prvi i svoje su odradili. Trabzon i Kasimpaša su već do poluvremena bili zaokruženi, a na meču Karagumruk – Erzurum nedostajalo je da u drugom delu gosti postignu gol. Što se i desilo.

Ali, glavobolju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su donosili Fortuna i Hajdenhajm. Posle 45 minuta samo jedan gol. Kod drugog para, Hamburgera i Sent Paulija bilo je 1:1 na poluvremenu, što je davalo nadu da će se do kraja bar još dva puta mreže zatresti. I bi tako.

U Dizeldorfu, pak, mrtvo more u drugom poluvremenu i dobitak otplovi niz Rajnu.

Ipak, zahvaljujući MOZZART Bet bonusu NAPLATI PROMAŠAJ, naš kladilac će dobiti nazad ono što je uložio – 5.000 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.