LUDI TIKET (-), subota, 485.084 dinara: Kakav spisak stanara i uljez iz Holandije

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), subota, 485.084 dinara: Kakav spisak stanara i uljez iz Holandije

Nažalost našeg kladioca, jedan Holanđanin ga je koštao lepog dobitka

Zamisao je bila jasna: što više parova, na simboličnu uplatu, pa ako prođe - super!

Na žalost našeg kladioca koji je tiket uplatio on-line, odnos posredstvom interneta, ovaj „spisak stanara“ nije prošao, jer se na njemu našao jedan uljez. I to iz Holandije.

Čovek je u petak veče sastavio tiket na kome je stavio čak 16 parova i na svakom tražio isti tip (TGG >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << NEGG3+, odnosno bar jedan tim neće postići gol ili će zbir golova na meču biti najviše dva). Igrao je Bundesligu, Primeru, Čempionšip, Turke, Holanđane, Belgijance, niže lige Nemačke, a zagalvio u Holandiji. Kobnim se ispostavio meč tamošnje druge lige MVV - PSV II, na kome je rezultat bio 2:2, pa pomenuti tip nije bio ni blizu da prođe.

Na uloženih 20 dinara s kvotom 12.127 potencijalni dobitak iznosio je 485.084 dinara, uključujući i MOZZART BONUS od 242.542 dinara, odnosno 100 % na 15-19 odigranih parova bez igre konačan ishod na tiketu.

Benefit NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota bila je 7.175 (veća od 999) ovaj igrač podigao je 100 puta veću sumu od uložene, u ovom slučaju 2.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.