Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2020, 07:39

LUDI TIKET (-), subota, 3.324.187 dinara: Jedan promašaj odneo milione...

Ali, tu je bonus Naplati promašaj, koji je Mozzartovom igraču doneo 30.000 dinara

Nije lako kada padnete jedan ovakav tiket zbog samo jednog promašenog para, pa je zaista teško pronaći reči utehe. Srećom, tu je bonus "Naplati promašaj", zahvaljujući kojem je Mozzartov igrač osvojio 30.000 dinara.

Naš igrač je preko portala mozzartbet.com sastavio tiket od šest parova sa igrom "tgg 1gg", ali golova u prvom poluvremenu nije bilo samo na meču >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Deportivo Kuenka - Mušuc Runa. Uplata na tiketu je iznosila 300 dinara, a čekao se ukupan dobitak od čak 3.324.187 dinara.

O tome kakav je ovo bio tiket treba napomenuti da je među ovim parovima zaokružena i kvota 5,60, koliko je iznosila za poenuti tip na utakmici Ponte Preta - Parana, kao i 5,20 na meču Patroitas - Miljonarios.

Ukupan dobitak uvećan je zahvaljujući "Mozzart bonusu" i to za sedam procenata ili čak 217.470 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.