Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2020, 08:17

LUDI TIKET, subota, 29.446 dinara: Samo ozbiljne kvote

Srećni dobitnik pokazao ozbiljno znanje

Ima tih momenata kada shvatite da ste pogodili sve parove i zaradili novac, pa pomislite: "Što nisam uplatio više?"

Ne želimo ništa da tvrdimo, ali možemo da pretpostavimo šta je srećni dobitnik ovog tiketa pomislio kada je video da mu se tiket "zeleni". Da je samo uplatio 50 dinara više... Ali i ovako može da bude vrlo srećan i zadovoljan, jer je putem MOZZART Bet aplikacije sastavio ozbiljan tiket za dobitak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 29.446 dinara. U igri je bilo pet parova, a na uplatu od 50 dinara uvezao se i ukupni koeficijent od 577,38. Verovatno to deluje izuzetno mnogo, ali nije pošto je ovaj kladilac pokazao izuzetno poznavanje materije. U četiri od pet parova kvota je išla iznad 3,35! A i u petom meču bila je 1,9. Svakako dva najozbiljnija tipa za istaći su X-2 odigrana na mečevima Frajburg - Leverkuzen i Gorodeja - Neman. Leverkuzen i Neman su uradili baš ono što je trebalo - sačekali sa golovima u prvom delu, a onda zatresli mrežu protivnika bar po jednom i tako omogućili našem igraču da zaokruži kvote 4,6, odnosno 5,8!

Uz te kvote pogođena su i dva iksa, što samo dodatno daje na značaju celom tiketu i dobitku. Gotovo kompletan dobitak, odnosno 28.869 dinara od ove sume došlo je kao rezultat množenja uplate i ukupne kvote, pa je samo 577 dinara dodato kroz MOZZART Bonus.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.