LUDI TIKET (-), subota, 196.612 dinara: Neverica u Južnom bulevaru – tiket od sedam parova pao za samo jedan gol!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), subota, 196.612 dinara: Neverica u Južnom bulevaru – tiket od sedam parova pao za samo jedan gol!

Za sve je kriva utakimca Atlon – Dandalk

(Tiket uvećajte OVDE)

Nova poslastica za ljubitelje igara na golove. MOZZARTOV igrač iz Južnog bulevara uplatio je tiket od sedam parova sa kvotom 491,53 i potencijalnim dobitkom od 196.612 dinara,  na svakom paru gađao je tip "ukupno golova" 4+, pao je za samo jedan gol.

Za to je bio odgovoran meč između fenjeraša prvenstva Republike Irske Atlon Tauna i lidera Dandalka, koji je završen trjumfom gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 3:0. Atlon se odlično držao prvih 45 minuta, koji su okončani bez golova, ali je u nastavku presudio kvalitet Dandalka. Ipak, ne može se reći da je ovaj par bio ekstremno blizu prolaska, jer su gosti treći pogodak postigli tek u 90. minutu, pa nisu imali previše šansi, ali ni želje da postignu bar još jedan, dok su domaći bili potpuno deprimirani zbog još jednog laganog prvenstvenog poraza.

Sve kvote na pogođenim parovima na ovom tiketu bile su prilično dobre, pa je MOZZARTOV igrač osvojio benefit Naplati promašaj – pet puta u vrednosti uplate, koja je na ovom tiketu iznosila 400 dinara.

(FOTO: Screen shot - mozzartbet.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.