Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 09:21

LUDI TIKET, subota, 159.229 dinara: Atraktivnih 0-2

Debelo se isplatilo tipovanje na mali broj golova

Neki ljudi jednostavno ne vole da se klade na manji broj golova, ali to nije slučaj sa našim kladiocem koji je tiket uplatio putem weba. Povezivanjem isključivo tipa 0-2 gola uspeo je da na uplatu od 200 zaradi 159.229 dinara. Da li je išao na osećaj, ili je prethodno pomno pratio napadačke i odbrambene brojke timova iz nižih rangova Australije, Kazahstana, odnosno fudbalske elite Farskih ostrva itd... Tek pozelenelo je svih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šest parova.

Koliko je bio siguran i ubedljiv govori i detalj da su na samo dve utakmice pala po dva gola, na tri po jedan, dok je okršaj Toršavna i Ki Klaksvika završen remijem mirnih mreža. Uz Mozartov BONUS 100%, dobitak je zbog šest povezanih parova dodatno uvećan za 5%. Majstorski pogođen ukupni koeficijent 744,06. U fudbalu najčešće goleade privlače pažnju, ali ovoga puta smo videlih vrlo atraktivnih 0-2 i tako puta šest.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.