Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 09:28

LUDI TIKET, subota, 101.728 dinara: Sreća je u regionalnim i afričkim ligama

Kombinacijom konačnih ishoda kec i iks do preko 850 evra

Glatko i bez neravnina na putu. Naš kladilac koji je uplatio tiket putem weba na uloženih 400 dinara postao je bogatiji za skoro 102.000. Kombinovao je konačne ishode u kojima pobeđuje domaćin sa onima u kojima se meč završava bez pobednika. Uz to uglavnom je birao utakmice u regionu, kao i one igrane na afričkom kontinentu.

Istra i Velež ušli su poprilično lako, a problema nije bilo ni sa iksevima El >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Geiša i Enpija, odnosno Hoks Bandžula i Birkama Junajteda. Na tiketu se našlo sedam parova pa je dobitak zahvaljujući MOZZART BONUSU uvećan za osam procenata što je na kraju dalo preko 850 evra. Ono što je takođe zanimljivo jeste da je prilikom pogđanja najveće kvote na tiketetu 3,25 tipovao na autsajdera u prvenstvu Gane, a Elmina Šarks ga je ispoštovao golom u 55. minutu u konačnim minimalcem.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.