Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 12:27

LUDI TIKET, sreda, 96.808 dinara: Oštro od igrača sa Altine

Prošla mu oba fiksa Lige Evrope u kompoziciji dugoj devet parova

Briljantan tiket odigrao je igrač u beogradskom naselju Altina, precizno rečeno na uplatnom mestu Zemun 4! Ako želite bližu odrednicu, 96.808 dinara isplaćeno je u ulici Dobanovački put, tamo gde je majstor uleteo u dobitak zarađen na oisnovu devet pogođenih parova. Kao što se vidi, mahom je igrao na čiste ishode, a kvote su što je takođe očigledno od para do para toliko jake da ne treba da nas čudi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ni ukupan pogođen koeficijent 561,21.

Primera radi, dvojka na Sevilju donela mu je koeficijent 2,30, a Šahtjorov kec 1,90. Tako je iskoristio najjače parove dana, pa je MOZZART morao da filuje dobitak. Zasluga je tu, a obaveza kladionice koja uvek daje više je da ispuni svoj deo džentlmenskog sporazuma, pa da isplati BONUS BENEFIT. U ovom slučaju on iznosi 15 procenata više u odnosu na očekivanih 84.181. U novcu, odnosno naspram uloženih 150 dinara na ovaj listić, igrač je dodatno naplatio 12.627 dinara. Čestitamo od sveg srca.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.