Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020, 09:50

LUDI TIKET, sreda, 65.733 dinara: Po majstorskoj recepturi

Na Novom Beogradu, u San Sitiju pogođeno devet parova, a naplaćeno i 25 procenata “SUPER MULTI BONUSA”

Blok 63, ili San Siti kako ovaj kraj obično nazivaju, mesto je gde je juče uplaćen tiket koji zaslužuje javnu pohvalu. Naime, igrač je u MOZZART ušetao nešto posle 17 časova, uložio 150 dinara i otišao kući da čeka... I dočekao je, jer prošlo mu je svih devet parova, a kao što vidite sve igre mahom su se bazirale na tipovanje na golove.

Konkretno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tip 1TM1 1+, potvrdio je Bašakšehir u prvih 45 minuta igre sa RB Lajpcigom, a Juventus je sa Dinamom odigrao za overu kombinacije 1-1&3+. Ove dve igre ujedno su bile i najžešće bodovane koeficijentom 2,45, pa u krajnjem skoru ispod podvučene crte imamo podvučenu kvotu 350,58. Uostalom, pogledajte sami šta sve stoji na ovom tiketu, pa recite, nije li reč o poslu obavljenom po majstorskoj recepturi.

MOZZART na uspeh uvek reaguje! Igrač je zaslužio, pa zato i naplaćuje 25 procenata „SUPER MULTI BONUS“ keša... U cifrrama to iznosi 13.148 dinara, što smatramo sasvim dovoljnim za čašćavanje bez trošenja osnovnog dobitka koji je naspram pogođene kvote igraču doneo 52.585 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.