Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 09:58

LUDI TIKET, sreda, 474.176 dinara: Laganica u Boru

Na pultu ga za 12 pogodaka čeka i 20 procenata “SUPER MULTI BONUS” keša

Odjeknula je vest o dobitku iz Bora. Slot klub MOZZART mreže mesto je gde je juče tek dva minuta nakon 17 časova uplaćen tiket na iznos od 500 dinara, uz ukupnu kvotu 790,29. I, kao što vidite ništa prejako nije stalo na tiket, jer pogođene kvote su daleko od alavih, ako uzmemo u obzir da je recimo najskuplji tip bio X u prvom poluvremenu utakmice Verl – Minhen 1860, gde je prošao koeficijent >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2,05.

Naravno, ispod podvučene crte sve stoji kao na dlanu. I da ne komentarišemo mečeve od reda do reda, vi i sami dobro znate da je sinoć mahom sve dolazilo kako je trebalo da bude. Recimo kečevi na PSŽ i Dortmund, te dvojka na Barsu... Jasno, ovako dugačak tiket zaslužuje i adekvatnu nagradu. MOZZART kaže, isplata 20 procenata „SUPER MULTI BONUS“ keša obaveza je kladionice koja uvek daje više nego što očekujete. Za šampiona iz Bora to je dodatnih 79.031 dinara na pultu, a složićete se ta cifra ni najmanje nije za zanemarivanje.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.