Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021, 09:13

LUDI TIKET (-), sreda, 2.554.087 dinara: Afrika nije njegov bit

Ruanda odnela milione

 Pevao je Dino Dvornik da je Afrika „njegov bit“, ali od pomena ovog kontinenta neće biti dobro, bar neko vreme, jednom našem kladiocu.

Na samo 30 uloženih dinara, preko MOZZART veb aplikacije, čekao je isplatu od 2.554.087 dinara i bila je tako blizu. A, tako daleko...

Bilo je 12 parova na tiketu i 11 je došlo. Bilo je tu lepih kvota, lepih pogodaka, poput keca na Interu protiv Milana ili čak četiri uhvaćena iksa. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ali, jedini par iz Afrike je pokvario sve. Togo je dočekao Ruandu, dva puta je vodio i na kraju je izgubio kod kuće sa 3:2.

To je oborilo tiket našem igraču, ali zahvaljujući benefitu NAPLATI PROMAŠAJ nije ostao praznih ruku, već je dobio 100 puta veću sumu od uložene, pa mu je na račun leglo 3.000 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.