Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020, 09:24

LUDI TIKET, sreda, 118.462 dinara: Ringišpil napetosti zbog mokroluških tačnih rezultata

Dočekao da Filip Đorđević promaši penal za Kjevo, da isto učini i Empoli, ali i da Mitrov Fulam igra jalovo 90 minuta

Ni na keca, ni u X, ali ni na dvojku! Mokroluški biser težak kvote 45,56 došao je na osnovu dva tačna rezultata. Odigrao je maher na uplatnom mestu Veliki Mokri Lug 1, 0:0 na utakmicu Brentforda s Fulamom, kao i na susret Kjevo – Empoli! Sve se odvijalo po planu, a čini se da je Beograđanin bio jedan od retkih kojima je želja bila da tim našeg Aleksandara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mitrovića ne postigne gol za 90 minuta. Na njegovu sreću, Mitar je u vatru ušao tek za produžetke, pa je tiket prošao sva iskušenja ovog finala.

A, sada ono čudo nad čudima poreklom iz plej-ofa Serije B! Naš, Filip Đorđević je promašio penal za Kjevo, a zatim ni Empoli nije uspeo da realizuje nasjtrožu kaznu. Sve se zbilo u drugom poluvremenu, pa je tako prošao tiket s dva para koja su nosila po koeficijent 6,75. Čestitamo na dobitku od 118.462 dinara ostvratenom na račun proizvoda ukupme kvote 45,56 i uplate u iznosu od 2.600 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.