LUDI TIKET (-), sreda, 1.140.401 dinara: Zlatan ga ostavio bez miliona

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), sreda, 1.140.401 dinara: Zlatan ga ostavio bez miliona

Na nesreću našeg igrača zna to Zlatan Ibrahimović…

Milion je izmakao našem igraču sa Karaburme, a bio je tako blizu. Odlučio se za sedam mečeva reprezentacija i na njih odigrao konačan ishod i par MOZZART kombinacija. Danci su ga razočarali…

Keca je odigrao na utakmici mladih reprezentacija Azerbejdžana i Rusije (3:0), dok je dvojku namenio za meč Venecuela – Ekvador (1:3).

Igru  kmb 1&2+ (pobediće domaćin i ukupno će biti postignuto dva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ili više golova) odigrao je na susretu Slovačka – Island (3:1) i Engleska – Francuska (2:0).

Varijantu kmb 1&gg (pobediće domaćin i oba tima daju bar po gol) odigrao je uspešno na meču Poljska – Češka (3:1) i Slovačka – Holandija (4:2), ali ne i na susretu baraža za odlazak na EURO između Danske – Švedske (prvi meč 1:2).

Golova je bilo dovoljno, ali je na kraju utakmica završena bez pobednika (2:2), a naš igrač je ostao bez sjajnog dobitka. Interesantno, Zlatan Ibrahimović je dao dva gola za 0:2, domaćin se potom vratio u meč, izjednačio, ali nije uspeo da dođe do trijumfa. Bez obzira na to, za plasman na EURO 2016 bilo mu je potrebno još dva gola. Tako su Šveđani ovom igraču uskratili odličan dobitak, dok su u nedelju, u prvom meču baraža, omogućili prolaz čuvenog tiketa od 10 miliona.

Uplata od 50 dinara i ukupan koeficijent 21.118 našem igraču iz Beograda mogli su da donesu 1.140.401   dinara, a u ovu sumu uračunat je i MOZZART bonus koji je na sedam odigranih parova dobitak povećao za osam odsto, odnosno za 84.474 dinara.

Naš kladilac moraće ipak da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi sa sto, tako da je na kraju ipak zaradio 5.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.