LUDI TIKET (-), sreda, 1.018.544 dinara: Kinezi i Kazahstanci koštali ga million dinara…

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), sreda, 1.018.544 dinara: Kinezi i Kazahstanci koštali ga million dinara…

Igrao je na golove u prvom poluvremenu, a njih nije bilo…

Tiket je odigran u Beogradu a naš igrač na njemu se opredelio za prelaze, kombinacije i igru na golove u prvom poluvremenu. Ona ga je na kraju i koštala miliona…

Prelaze je odigrao na četiri para. Pogodio je na tri prijateljska susreta da će domaćin pobediti i na poluvremenu i na kraju utakmice (pk 1-1), a četvrti par pronašao je u drugoj ligi Švedske gde je ekipa Varnamo bila bolja od Ergritea 4:2 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (2:1).

Igru kmb 2&3+ (gost će pobediti i ukupno će biti postignuto tri ili više golova) primenio je na meču Japan – BiH (1:2).

Za preostala dva para namenio je ug1p 2+ (ukupan broj golova u prvom poluvremenu biće dva ili više). Iran je bio ubedljiv protiv Kirgistana 6:0 (3:0), ali je do „zastoja“ došlo na susretu između reprezentacija Kine i Kazahstana. Gost je na kraju slavio minimalnim rezultatom, a golova na poluvremenu nije bilo 0:1 (0:0).

Uplata od 100 dinara i ukupan koeficijent 8.856 našem igraču mogli su da donesu 1.018.544  dinara, a u ovu sumu uračunat je i MOZZART bonus koji je na sedam odigranih parova bez igre konačan ishod dobitak povećao za petnaest odsto, odnosno za 132.583 dinara.

Naš kladilac moraće ipak da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi sa sto, tako da je na kraju ipak zaradio 10.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, sreda, 163.200 dinara: Lepo se iskombinovao!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2016

Jutro mu je započelo sjajno…..Naš igrač iz Prijepolja odlučio se za jednu kombinaciju i dva para u okviru Kopa Amerika. Bio je, ispostavilo se, u potpunosti u pravu!..Odigrao je kmb 1-1&2+I  (domaćin će pobediti i na poluvremenu i na kraju utakmice, i u prvom poluvremenu će biti postignuto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.