Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 08:48

LUDI TIKET, ponedeljak, 96.797 dinara: Više golova menjao za gomilu para

MOZZART igrača za overenih osam jakih pogodaka častio sa 16.133 dinara, što iznosi 20 procenata zasluženog bonusa

Više golova u prvom ili u drugom poluvremenu… Koliko često birate ovu igru? Ne pitamo da biste nam odgovorili, nego da biste sami sebi predočili koliko vam je bliska logika igrača s veb stranice mozzartbet.com, kome je palo napamet da baš ovim tipovima dođe do dobitka teškog 96.797 dinara. Stvar je jasna, a kvota sjajna ako pogledamo u oči ukupnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koeficijentu 1.613,30.

Parcijalno, dakle rastavljeno na pojedinačne tipove, odlično izgleda i sam pogled na parove koji se mahom motaju oko kvote 3,00. Bilo ih je tačno, odnosno polovina od ukupno osam parova postavljenih na tiket. Pojedinačne tipove nećemo definisati redom, jer zaista nema potrebe to činiti kada smo na uvid postavili ceo listić igrača koji, kao što se vidi, lige nije birao po naročitom navijačkom, već po logički najisplativijem igračkom afinitetu. Umesto toga recimo još da bi samo na osnovu proizvoda ukupne kvote i uplate od svega 50 dinara zaradio 80.664 dinara. Razliku od 16.133 dinara časti MOZZART! Sve je kako treba, računica je dobra, jer igrač je sa osam pogođenih parova zaslužio BONUS BENEFIT koji njegov dobitak uvećava za 20 procenata u odnosu na očekivani dobitak.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.