Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 09:50

LUDI TIKET, ponedeljak, 545.845 dinara: Golovima i poenima nasušnim

Nije malo 25 procenata „SUPER MULTI BONUS“ isplate na konto devet pogođenih parova

Devet parova je pogodio, pa kvotu 291,12 popio kao čašu hladne vode uz uplatu u iznosu od 1.500 dinara. Zaista prelep tiket baziran na igre s golovima, sa recimo 3+ tipovima na terenima Šefilda, Napolija, Lila. Tu su naravno i poigravanja sa košarkaškim marginama, pa ovaj listić uz pogotke na parketu možemo smatrati multidisciplinarnom MOZZART pobedom.

Bravo, čestitamo igraču >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << s veba, a vi pogledajte kako je uspeo da osvoji 545.845 dinara. Kako bilo, nagradu je zaslužio, pa smo bustovali osnovno očekivan dobitak koji bi bez bonus isplate iznosio 436.676 dinara. Jasno, reč je o nadaleko čuvenom “SUPER MULTI BONUS” benefitu koji ukupnu dobitnu sumu igraču podiže za fantastičnih 109.169 dinara. Ako ne računate brzo, to vam je tačno 25 procenata više od primarno očekivanog dobitka, a to složićete se zaista nije mala razlika.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, utorak, 164.780 dinara: Lucidna igra

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2021, 09:46

Profesionalac iz Bajine Bašte zaslužuje aplauz za deset pogodaka, uz 25 procenata “SUPER MULTI BONUS” isplate..Nekada ostanemo zatečeni beting logikom, odnosno načinom razmišljanjna najlucidnijih igrača. Svakako, tiket iz Bajine Bašte na koji je uplaćeno 300 dinara nije izuzet iz ove priče,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.