Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2021, 09:45

LUDI TIKET, ponedeljak, 324.897 dinara: Mudrolija sa Banovog brda

Pobedio je u klinču sa 15 parova, pa kući poneo 35 procenata SUPER MULTI BONUSA

Predugačak za gladijatorsku borbu, uz to uplaćen na Banovom brdu, pa ipak dovoljno moćan da se istakne kao jedan od najjačih tiketa dana. To je slika i prilika listića na koji je uloženo 100 dinara, a koji je s 15 parova uspeo da donese overenu kvotu 2.406,64, uz dobitak u iznosu od 324.897 dinara. Najjače od svega je to, što je tiket miks svega što se u MOZZART arsenalu igara moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naći.

Pogodak u centar mete između ostalog bio je X na meču Rapid-Austrija Beč (11) 1:1! Dakle, umešno se snašao, a prošao mu je i kec na Pevce, FCSB, pa i na Monako… I, šta da vam kažemo, kada su listić takođe krasila tipovanja na golove, te kombinacije, odnosno sve ono što dokazuje da je reč o tiketu poznavaoca fudbala, kome nije bilo mrsko da odigra ovoliki broj parova.

Čestitamo, a uz veliki aplauz na Banovo brdo šaljemo 84.233 dinara “SUPER MULTI BONUS” keša. To vam je 35 procenata više u odnosu na očekivan dobitak u iznosu od 240.664 dinara.

Da li je mogao i više od toga? U ovom slučaju ne! Naime, da bi se priključio MOZZART gladijatorima, igrač sa Banovog brda, trebao je da igra onlajn, s tim da mu listić ne bude duži od 10 parova. Da je tako igrao, juče bi mu se sve računalo po formuli (uplata/100) x (pogođena/promašena kvota) x 3. Potsetimo, radnim danima po ovom matematičkom modelu sračunati bodovi se množe sa jedan, subotom sa dva, a nedeljom čak sa tri!

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.