LUDI TIKET, ponedeljak, 165.678 dinara: Tursko-holandska formula!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, ponedeljak, 165.678 dinara: Tursko-holandska formula!

Kladilac iz Varvarina zaokružio pet prelaza i za to je bogato nagrađen

Prelazi su u nedelju bili veoma popularni za igru kod naših kladilaca. Igraču iz Borče malo je nedostajalo da naplati preko osam miliona dinara, ali je zato njegov „kolega“ iz Varvarina bio nešto skromniji, na prelaze nije dodavao broj golova i uspeo je da zaokruži sve što je odigrao.

A tipovao je na pobede favorita, ali iz iksa, što mu je donelo sjajnu kvotu. Ajaks, Venlo, Galatasaraj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Bašakšehir odigrali su baš onako kako je Varvarinac predvideo, a jedini izuzetak napravio je kod Fajenorda (protiv Rode) i gađao je iz keca u kec. Bio je u pravu, pošto je aktuelni šampion Holandije već posle nekoliko minuta vodio sa 2:0.

Na kraju, tursko-holandska formula dala je sjajan rezultat!

Na uloženih 200 dinara s kvotom 812,15 dobitak iznosi 165.678 dinara, uključujući MOZZART BONUS u iznosu 3.248 dinara, odnosno 3% na pet odigranih parova bez konačnog ishoda.

Čestitamo!

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.