LUDI TIKET, ponedeljak, 138.361 dinara: Konac delo ukrasio

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, ponedeljak, 138.361 dinara: Konac delo ukrasio

Iz Banje Koviljače stigao nam je tiket sa šest parova, od kojih su mnogi prošli u finišu mečeva

Naš igrač iz Banje Koviljače imao je poverenja u Tuluz i tipovao da će na utakmici pobediti domaćin (KI 1). To se i dogodilo pogotkom Ben Jedera u 53. minutu, a na kraju je bilo 2:1 u meču sa Sent Etjenom.

Odlučio je da se pouzda u goste i igru KI 2 (na utakmici će pobediti gost) primeni na četiri meča. Vojvodina je bila bolja od Mladosti iz Lučana, a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naš igrač morao je da čeka do 86. minuta kada je Aleksandar Paločević postigao gol. Pobeda Voše od 2:1.

Drama našeg igrača nije zaobišla ni u meču između Liverpula i Stouka 1:0 jer je i ovde gol pao tek u 86. minutu, a postigao ga je Glen Džonson. U meču između Altaha i Šturma, gosti su takođe bili bolji (1:0), kao i Željezničar na gostovanju Vitezu (1:0).

Naš igrač iz Banje Koviljače sjajno je tipovao i da će u meču između Voždovca i Crvene zvezde 2:3 (2:1) ukupan broj golova na poluvremenu biti dva ili više (1ug 2+ ).

Svi ovi mečevi su mu na uloženih 500 dinara, s ukupnom kvotom 276 doneli 138.361 dinara.

Čestitamo!

Pogledajte i sjajan tiket igrača kojeg je oborio samo jedan meč.          

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET (-), utorak, 629.280 dinara: Prokleti Holanđanin

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2015, 10:13

Malo kombinacija, malo prelaza, velike kvote i udarac u 88. minutu…..Velika šteta za tiket koji je sastavio naš igrač na sajtu mozzartbet.com. Četiri para, Hrvati, Englezi, Nemci i „ukleti Holanđani“...Odigrao je igru kmb 2-2&GG (gost vodi na poluvremenu i pobeđuje na kraju i oba tima daju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.