Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2021, 09:45

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 1.704.428 dinara: Smederevac sagoreo u Bazelu

Zmija je pala na 1&2-6 tipu, a promašaj naplaćen sumom od 10.000 dinara u MOZZART kladionici

Sve bi išlo kao po loju, samo da je Bazel sa Lozanom uspeo da odigra za potvrdu 1&2-6 tipa. Međutim nije, a pošto je sve okončano sa 1:1, igrač sa uplatno-isplatnog mesta Smederevo 5, koje se nalazi u Carigradskoj ulici, morao je da se zadovolji sa 10.000 dinara po pravilima benefita "NAPLATI PROMAŠAJ".

Zbilja šteta, jer preostalih 14 pogodaka delovali su zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fascinantno. Primera radi, GG3+ na meču Aston Vila – Lester, doneli su Smederevcu kvotu 2,15, a dva gola Štutgarta protiv Herte koeficijent 2,40. Uostalom, vidite sve i sami, ne moramo sve da vam preptičavamo kada tiketi govore više od ma kakvog komentara.

Ako se pitate, zašto ovaj tiket ne ulazi u trku gladijatora, onda ćemo vam jednostavno reći, razlog nije promašaj! Možeš da promašiš, a naplatiš, a što je još luđe, da ti tiket kao MOZZART GLADIJARORU i tako skršen donose freebet keš i merka PORŠE MAKANA.

Šta ne možeš? E, pa ne možeš na tiketu da imaš više od 10 parova, a listić moraš da odigraš onlajn. Dakle, Smederevac je imao predugačak tiket, plus nije igrao preko veba, ali je zaslužio da ga pohvalimo, pošto je čovek bio na milimetar od 1.704.428 dinara dobitka.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.