Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2021, 10:11

LUDI TIKET (-), petak, 912.115 dinara: Splitski Hajduk ga bacio na kolena

Sreća mu je okrenula leđa, ali MOZZART nije, pa je promašaj naplaćen iznosom od 10.000 dinara

Sve, baš sve bi bilo uredu, samo da je splitski Hajduk dao još jedan gol. Igrač s veba čekao je tip TM2 2+&GG, a pošto je utakmica okončana pobedom Tobola od 3:1, jasno je zbog čega je pala kvota 4,20. Neki će reći da je igrač previše hteo, ali mi bi tu tezu odbili... Kako da mu poreknemo dobru igru kada mu je sličnan tip prošao na još sedam mesta?

Prosto, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je tiket znalca i po tom pitanju zbora nema. Da ne bude zabune, najniža kvota na listiću bila je 2,40, pa vi vidite šta je čovek postigao s ulogom od 100 dinara. Zbog toga bi tuga bila da je listić završio u korpi za otpatke. Mi to nismo dozvolili, pa smo igraču na konto benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“ isplatili 10.000 dinara. Zaslužio je, jer MOZZART je tu da obezbedi i osigura vaš dobitak, čak i onda kada vam sreća okrene leđa na jednom paru.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.