Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2021, 05:31

LUDI TIKET (-), petak, 846.593 dinara: Kad 7.000 evra izmakne zbog kvote 1,42...

Pamtiće naš kladilac Atletiko Gojanijense po zlu još dugo, dugo...

Nekome se prošle noći baš nije spavalo... I umalo da ta nesanica bude naplaćena skoro pa milionskim dobitkom. Pred vama je tiket odigran u noći između srede i četvrtka, na njemu 12 parova liga iz Južne i Centralne Amerike i ukupna kvota 2.170.

Potencijalni dobitak iznosio je 846.593, a sve je palo na jedan od najgorih mogućih načina - na jednom od najmanjih koeficijenata. Dvojka na Atletiko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gojanijense stajala je 1,42. Rival je bio daleko ispod nivoa člana brazilske elite, međutim...

Čak sedam parova s kvotom preko 2,00 uhvaćeno je, prizvod pogođenih koeficijenata iznosio je preko 100, pa je tako naš kladilac ipak lepo naplatio ovo razočarenje. Naravno, zahvaljujući novčanom bonusu NAPLATI PROMAŠAJ.

Na uplaćenih 300 dinara isplata iznosi 30.000.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.