Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2021, 09:36

LUDI TIKET (-), petak, 6.122.260 dinara: Danski X obara san

MOZZART gasi požar s utehom koja broji 26.400 dinara u kešu

Da su Arhus i Randers remizirali, sada bi imali priču o milioneru. Ovako, imamo skoro pa nevoljnika kome MOZZART priskače u pomoć, izvlačeći na mišiće iz korpe za otpatke tiket koji samo što nije overio dobitak u iznosu od 6.122.260 dinara.

Kako bilo, naš naklon igraču je neizbežan. Pogledajte samo te pogođene prelaze na mečevima Porto – Gimarais, Portimonense – Benfika, te X Vučice i Atalante, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa recite da li je ovaj listić popunio znalac… Mi nećemo odgovarati umesto vas, ali vas molimo pogledajte sve parove, pa procenite koliko je poznavanja fudbala stalo na ovaj tiket.

MOZZART zbog svega toga interveniše isplaćujući benefit “NAPLATI PROMAŠAJ”. Nadamo se da će igrač makar minimalno moći da ublaži žal sa 26.400 dinara u kešu, koliko mu sleduje po pravilima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.