Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2021, 09:21

LUDI TIKET, petak, 555.706 dinara: Šest hitaca je dovoljno

Pogledajte kvote i pronađite "uljeza"… Ko štrči kao minimalac među maksimalcima?

Od šest parova, sa uplatom od 300 dinara, napravio je preko pola miliona dobitka. Nije loše, mada štrči malo ovaj kec Barse, jer šta je kvota 1,23, naspram svih ovih dobitnih igara kojima je igrač uspeo da izboksuje ukupan koeficijent 1.798,40. Primera radi, interesantna je kombinacija 1&VG1 na meču Sosijedad –Selta koja je bodovana kvotom 5,80.

Uostalom, vidite i sami da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prosek pogodaka na tiketu izuzev već pomenute sigurice vrlo veliki. To zaslužuje našu pažnju, ove redove, ali i „SUPER MULTI BONUS“ keš isplatu. Računica je prosta, pa igrač koji je tiket popunio preko veb aplikacije naplaćuje 16.185 dinara više u odnosu na primarno očekivan dobitak. To vam je tri procenta više, pa vi vidite zbog čega je odluka da se igra u MOZZART kladionici najveća moguća sigurica.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.