Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 09:13

LUDI TIKET (-), petak, 527.625 dinara: Ne veruj najslabijoj odbrani lige

Oborio ga tip kmb 1-1&2-3 sa utakmice Međimurje - Orijent u drugoj ligi Hrvatske

Kada tiket sadrži ukupan koeficijent 5276,25 jasno je da mu epitet "ludi" savršeno pristaje. Umalo da se to ludo gađanje, koje podrazumeva da su od četiri para, tri nose kvotu minimum 10, isplati. Tačno 75 posto utakmica igralo se u drugoj ligi Hrvatske gde su pogođene kvote 10 i 15, ali je kobna bila ona od 10,5 - naime u duelu Međimurja i Orijenta naš kladilac je putem weba trači kombinaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz keca u kec i od 2-3 gola. Međutim, Orijentu se baš igrao fudbala, tako da je sa tri gola na poluvremenu bacio tiket u nepovrat.

Prava šeta jer uprkos padu, pogođena je kvota 502,5. To ipak sa sobom nosi određene pogodnosti, što će reći da je zaslužena desetostruka vrednost uplate zbog Mozzart benefita NAPLATI PROMAŠAJ. Nezahvalno je ulaziti u problematiku zašto se naš kladilac opredelio baš za autsajdera Međimurje, samo ćemo dodati da je verovao ubedljivo najslabijoj odbrani lige i jednom od timova sa najlošijom formom koji mu je na uloženih 100 uskratio 527.625 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.