Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 09:45

LUDI TIKET (-), petak, 4.710.395 dinara: Kad te izda beloruska kombinacija

Milione je očekivao na konto minimalne uplate od svega 20 dinara

Da čupate kosu, da se nervirate, ne vredi nikako… Sedam kombinacija, sve bolja od bolje, a kiks na Belšini i Slucku koji su odigrali za konačnih 4:2, a čekalo se 1&2+… I, ništa to ne bi bilo strašno da se na tiketu nisu valjali milioni, preciznije skoro pet! Zamislite kako bi to divno bilo, kakav bi uspeh zabeležen bio da ovako astronomska kvota prđe s tolikim paruštinama dobiti na svega 20 uloženih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dinara. Zaista ima za čim da se žali, jer serijal jedne te iste igre moga se isplatiti debelo, jer kao što vidite samo na meču Bazel – Ajtraht došla je kvota 16, što je ujedno bio i najskuplji par na tiketu.

Šta se može, pa MOZZART igraču s veba vida rane preko benefita NAPLATI PROMAŠAJ. U ovom slučaju on iznosi utešnih 2.000 dinara, što mu dođe kao prva pomoć, ili hladna obloga za beloruski udarac koji mora da će ga dugo boleti i sećati na ovaj dan.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.