LUDI TIKET (-), petak, 311.495 dinara: Pala Zvezda, pao i Ročesti

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), petak, 311.495 dinara: Pala Zvezda, pao i Ročesti

Amerikanac se uklopio u lošu partiju crveno-belih u Tel Avivu i oborio odličan tiket

Bio je ovo sjajan evroligaški tiket iz Beograda na kojem je gađan broj poena za osmoricu košarkaša.

MOZZARTOV kladilac svih osam puta gađao je više od ponuđene margine, i bio uspešan sedam put. Taj, osmi, koji je pao je Tejlor Ročesti. Na Zvezdinog Amerikanca za meč protiv Makabija u Tel Avivu granica je bila postavljena na 14,5. Međutim, crveno-beli doživeli su novi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poraz u Evroligi, i dodatno se udaljili od plasmana u četvrtfinale, a Ročesti se uklopio u lošu partiju svog tima u Izraelu. Na kraju, ubacio je solidnih 10 poena, što je ipak ispod njegovog proseka, i to nije bilo dovoljno da prođe ovaj tiket.

Na uloženih 2.000 dinara s kvotom 129,79 potencijalni dobitak iznosio je 311.495 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 51.915 dinara, odnosno 20% na osam odigranih tipova bez igre konačan ishod.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan tip, a ukupna pogođena kvota iznosila je 70 (više od 59, manje od 99), ovaj igrač podigao je duplo veću sumu od uplaćene, u ovom slučaju 4.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, petak, 501.660 dinara: NBA Action za pola miliona!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2018

MOZZARTOV kladilac uspešno gađao poene za devetoricu košarkaša..Lilard, Tauns, Gordon, Nurkić.. Sve ove NBA zvezde, ukupno njih devetorica, u noći između četvrtka i petka „radile“ su za MOZZARTOVOG kladioca, koji je tiket uplatio onlajn, preko sajta mozzartbet.com, i donele mu dobitak od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.