LUDI TIKET, petak, 298.762 dinara: Navali narode, Sergej časti!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2017, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 298.762 dinara: Navali narode, Sergej časti!

Sjajna partija Srbina iz Lacija obezbedila lep dobitak

Golovi, golovi, što više golova.

To je bila taktika kladioca iz Beograda u četvrtak koja mu je donela odličan dobitak.

A jedan od neposrednih izvršilaca ove zamisli bio je Sergej Milinković Savić koji je na meču Nica - Lacio imao dve asistencije, i jednom je i sam zatresao mrežu. Upravo je on zapečatio sudbinu Francuza u 89. minutu, a taj pogodak je doneo prolazak tipa GG4+ s kvotom 3,05!
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Na meču Austrija - Rijeka ovaj igrač tipovao je 4+, a u 90. minutu se činilo da od toga nema ništa. Bilo je 0:2. A onda je domaćin smanjio na 1:2, da bi Zoran Kvržić u 90+3 povisio na 1:3 i doneo prolazak ovog tipa.

Isti tip iskorišćen je za meč Viljareal - Slavija, i tu nije bilo brige, pošto je već na poluvremenu bilo 2:2, dok je FCSB na gostovanju u Izraelu ispunio svoj zadatak i postigao dva gola (prošao je tip TM2 2+).

Mečevima Lige Evrope dodat je i jedan iz Katara Al Kuraitijat - Al Garafa, i tu je takođe gađano 4+. Prošlo je, naravno, a na to je redakcija MOZZART Sporta ukazivala.

Na uloženih 1.500 dinara s kvotom 193,37 dobitak iznosi 298.762 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 8.707 dinara, odnosno 3% na pet odigranih parova bez igre konačan ishod.

Čestitamo!

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.