LUDI TIKET, petak, 168.787 dinara: Odigraš protiv srpskih klubova u Evropi i zaradiš

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2017, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 168.787 dinara: Odigraš protiv srpskih klubova u Evropi i zaradiš

Nažalost, ovo je dobra taktika

Gostovanja Vojvodine i Mladosti iz Lučana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope bila su izgleda dobra prilika da se zaradi. Kvote na Ružomberok i Inter iz Bakua bile su veoma dobre, i mnogi su to iskoristili, a srpski predstavnici u Evropi potrudili su se da ne bude nikakvih problema - i jedni i drugi glatko su izgubili sa po 2:0, a kladiocima verovatno ostaje žal što se evropska avantura Novosađana i Lučanaca tako brzo završila... >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Elem, pored ova dva tipa, na tiketu našeg kladioca iz Kragujevca našlo se još sedam mečeva iz Lige Evrope, a između ostalog, uhvaćen je i iks s kvotom 2,80 na Zeta - Željezničar (1:1). Sjajno je ovaj igrač predvideo i pobedu islandskog Rejkjavika u Finskoj, protiv SJK-a, s kvotom 2,90, a našlo se tu još nekoliko veoma dobrih pogodaka. Zanimljivo, na četiri meča na kojima je tipovan kec, došao je rezultat 1:0.

Na uloženih 100 dinara s kvotom 1.467 dobitak iznosi 168.787 dinara, uključujući MOZZART BONUS u iznosu od 22.087 dinara, odnosno 15% na devet odigranih parova.

Čestitamo!

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.