Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 13:02

LUDI TIKET, petak, 1.750.421 dinara: Vršačka berba astronomskih kvota

Na Viljarealu uzeo kvotu 5,80, od Rendžersa i Antverpena pokupio koeficijent 5,40, a MOZZART ga častio sa 114.514 dinara bonusa

Ko u singlu pogodi kvotu 5,80, majstor je! A šta reći za onoga ko pride uleti u priču sa dodatnim prolascima koeficijenata u rangu od 2,10, do već pomenutog na tiketu koji broji ukupno šest parova? Hadžija, rekli bi Bosanci, a Vrščani da je zdravo dobro odigrao tiket, pa da mu mane nema! I nema, jer šta je sve radio čovek koji je na listić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utrošio ulog od 350 dinara, vidi se iz priloženog.

Čestitamo, tipovanje je za čistu desetku, a par koji je poneo najveću kvotu vodi nas na meč Viljareal – Salcburg, gde je zaokružen tip X-1, na osnovu gola koji je Moreno postigao u 89. minutu sa bele tačke. Tako to ide, a tu je i meč Rendžers – Antverpen, gde je verovao da će oba tima postići po dva gola na meču. I jesu, što je overeno s konačnih 5:2, a podvučeno prolaznom kvotom 5,40...

Ali da ne dužimo, jer kao na dlanu se vidi šta je Vrščaninu prolazilo i kako je igrao do pobede. Ovo bejahu naše reči upućene njemu u slavu, uz napomenu da ne ostaje na tome. Naravno, reč je o „SUPER MULTI BONUS“ kešu koji osnovni dobitak podiže za sedam procenata. Ako ćemo u parama, to vam je 114.514 dinara na kvotom zaračunat dobitak koji bi bez MOZZART čašćavanja iznosio 1.635.907 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.