LUDI TIKET, petak, 1.575.385 dinara: Uhvaćeni Domžale, Osijek, Altah, Zvezda... Pa SVAKA ČAST!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 1.575.385 dinara: Uhvaćeni Domžale, Osijek, Altah, Zvezda... Pa SVAKA ČAST!

Kladilac iz Preševa zablistao u kvalifikacijama za Ligu Evrope

PSV aut, Frajburg aut, Gent aut, Sparta aut... Da vam je neko pričao da će tako biti pre 10 dana, da li biste mu verovali? Verovatno ne, ali nekoliko velikih favorita završilo je takmičenje već u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

A naš kladilac iz Preševa je posle prvih mečeva bio siguran da će biti tako. I svoje mišljenje izrazio je na tiketu. I postao bogatiji za milion i po dinara! E tako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se to radi!

Ovaj igrač uhvatio je kečeva na Osijek - PSV s kvotom 7,50, Domžale - Frajburg (4,60) i Altah - Gent (3,60), kao i dvojku na Sparta - Crvena zvezda (5,20). Kao što ste verovatno videli, crveno-beli su dominirali u Pragu, ali su se u poslednjh desetak minuta opustili i dozvolili domaćinu da napravi nekoliko zicera, ali je zablistao Milan Borjan i pobrinuo se da dođe čista dvojka!

Na sve ovo, kladilac iz Preševa dodao je i kečeve na Apolon, Skenderbeg i splitski Hajduk. Maestralno!

Na uloženih 250 dinara s kvotom 5.834 dobitak iznosi 1.575.385 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 116.885 dinara, odnosno 8% na sedam odigranih parova.

Čestitamo!

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.