LUDI TIKET, petak, 1.357.501 dinara: Majstor uzeo 11.000 evra na 20 dinara!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 1.357.501 dinara: Majstor uzeo 11.000 evra na 20 dinara!

Ko kaže da na Ligi Evrope i prijateljskim mečevima ne može da se dobije?

Naš kladilac koji je uplatio tiket preko sajta mozzartbet.com poigrao se s konačnim ishodima u Ligi Evrope i na prijateljskim mečevima - gađao je čak deset fikseva s veoma jakim kvotama i sve to začinio prelazom „iz keca u kec“ na pripremnom meču portugalskih timova Žil Visente - Rio Ave.

I sve mu je prošlo! U ovom slučaju, pokazalo se i da nije pogrešio kada je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da ne bira srcem, pošto je jedan od tipova na tiketu bio da će Čukarički izgubiti u Azerbejdžanu, što se na kraju i dogodilo.

Ukupna kvota na ovom tiketu iznosila je NEVEROVATNIH 67.875, što je na samo 20 uloženih dinara ovom igraču donelo više od milion dinara, tačnije 1.357.501 dinar ili, ako vam je tako draže, više od 11.000 evra!

Svaka čast, majstore!

Pogledajte i tiket igrača koji je takođe bio blizu milionskog dobitka, ali nije imao ovoliko sreće.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.