Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 08:53

LUDI TIKET, nedelja, 88.945 dinara: Važniji je 45. od 90. minuta

Sedam pogodaka ko će voditi na poluvremenu

Izgleda da naš igrač iz Pančeva ima mnogo bolji osećaj ko će voditi na poluvremenu utakmice, nego kako će se meč završiti.

Jedan lep dobitnik tiket, na koji je stavljeno 50 dinara, a sa ukupnom kvotom 1.546 uplaćen je u Pančevu, a radost mu je, na kraju, donela Barselona.

Čovek je odigrao sedam parova na kojima je tipovao da će domaćin voditi na kraju prvog poluvremena. I svih sedam je pogodio. Ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se da je to bila prava igra, jer na dve utakmice nije došao kec na kraju 90. minuta.

Čekalo se da Barsa dobije prvi deo meča protiv Napolija i Katalonci su to i uradili, bilo je 3:1 nakon 45 minuta igre, a u Pančevu je moglo da počne slavlje, jer stiže premija od 88.945 dinara.

Dobitak je uvećan na osnovu BONUSA 1000, gde MOZZART uvećava igračima dobitak za 15 odsto ako na tiketu imaju sedam parova sa kvotama većim od 1.35, a bez igre Konačan ishod.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.