Izvor: MozzartSport.com, 07.Jun.2020, 08:26

LUDI TIKET, nedelja, 76.187 dinara: Iz igre gol-gol do zarade

I to sve u prvom poluvremenu

Verovatno ste imali prilike da vidite današnji "gubitni" tiket iz standardne rubrike LUDI TIKET, gde je naš kladilac iz Novog Sada sastavio bezmalo 900.000 dinara vredan listić sa 18 parova i širokim spektrom odigranih tipova. S druge strane imamo demonstraciju snalažljivosti igrača koji je putem platforme MOZZART Bet uplatio ovaj tiket gde nema nepoznatih. Četiri para sa istim tipom tgg 1gg (gol-gol u prvom poluvremenu) uz uplatu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 300 i dobitak od 76.187 dinara. Tiket vredan poštovanja, ako ništa drugo bar zbog toga što se na listuću nisu našle najjače utakmice subotnjeg programa, već one koje su mogle da ispune zacrtani cilj, plus to što je minimalna kvota bila 3,5, a maksimalna 5,2. To je nešto što ne može da pogodi svako...

Zbog jednog gola pao tiket iz snova!!!

Ali, ovaj srećni dobitnik jeste. I to kao od šale. Sve četiri utakmice imale su bar po gol u prvom delu susreta, s tim što je najzanimljivije bilo u okršaju Zaglebja i Leha, gde je posle 45 minuta rezultat na semaforu glasio - 3:1! Najveća drama ipak je bila u okršaju Slovan Ustija i Varnsdorfa. Naime, gosti su stigli do vođstva već u 10. minutu, da bi Slovan ispustio jedanaesterac nedugo po isteku pola časa igre! Srećom po našeg igrača, četiri minuta pre kraja prvog dela pao je taj izjednačujući pogodak koji je ostavio tiket u životu. I kasnije ga odveo do lepog dobitka. Doduše, ništa manje zanimljivo nije bilo ni u meču Sandnesa i Vikinga, gde su oba gola pala u poslednjih 11 minuta prvog dela... Ali, prošlo je!

Ovaj tiket imao je osnovni dobitak od 74.694 dinara, dok je preostalih 1.493 dinara došlo kroz MOZZART BONUS.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.