Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2020, 08:49

LUDI TIKET, nedelja, 53.358 dinara: Simulacije i dalje donose sreću

Lep dobitak u kasne subotnje sate

Biće potrebno vreme dok se svi ponovo uhodamo sa činjenicom da su nam najjače evropske lige ponovo na dlanu, a do tada MOZZART simulacije i dalje će da donose sreću onima koji ih na svojim tiketima gađaju. Kao, na primer, naš igrač koji je putem internet servisa MOZZART Bet uplatio ovaj vrlo zanimljiv listić.

Sedam parova, pomešani tipovi, kvote sve iznad 2,00 i pogodak vredan 53.358 dinara. Lepo. Mada, čini se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je naš igrač dosta strepeo dok tiket nije prošao. Naime, u susretima Remsa i Marselja, odnosno Vitebska i Dinama iz Minska tražio se nerešen ishod, a već posle uvodnih 45 minuta u oba susreta rezultat je glasio 1:1. Ipak, mreže su do kraja oba susreta mirovale. Baš u okršaju Vitebska i Dinama zaokružena je i najveća kvota na listiću - 3,2. Doduše, ni ona u meču Remsa i Marselja nije bila mnogo niža - 2,9. Svi ostali pogoci došli su, čini se, mnogo lakše...

Na uplati od 100 dinara i ukupnom koeficijentu 494,05 osnovni dobitak na ovom tiketu bio je 49.405 dinara, a razlika od 3.953 dinara došla je kroz MOZZART bonus. Čestitamo.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.