LUDI TIKET (-), nedelja, 410.896: Huligani Milvola, ma koliko da ste opasni, ne zalazite u Resavsku!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), nedelja, 410.896: Huligani Milvola, ma koliko da ste opasni, ne zalazite u Resavsku!

Bio je to sjajan tiket. Ali Lavovi nisu uspeli da savladaju trećeligaša

Ponuda je bila mršava, ali tiket potaman. Devet parova, pristojne kvote i na hrabru uplatu od 1.000 dinara potencijalan dobitak od 410.896 dinara. Međutim, ne pevaju navijači Milvola za džabe: "Niko nas ne voli, baš nas briga".

Maestralan tiket je naime pao baš na Lavovima sa Dena, koji na svom terenu nisu uspeli da u FA Kupu savladaju trećeligaša Bredford Siti. Nije pomoglo ni vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 2:1 u 66. minutu. U 70. je Sid Nelson autogolom zakuvao situaciju i izjednačio, u 76. je na semaforu pisalo Bili Not i 2:3, da bi se nada ponovo probudila u 83. kada je iskusni Rikardo Fuler pogodio za 3:3. Milvol međutim u samoj završnici nije imao snage da još jednom stigne do gola.

Za utehu junaku naše priče iz Resavske ulice benefit Naplati promašaj koji će mu doneti isplatu pet puta veću od visine uplate. Cirka 5.000 dinara dakle.  Lepo, ali ne baš ono čemu se nadao kladilac iz centra Beograda.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.