Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2020, 09:24

LUDI TIKET, nedelja, 155.165 dinara: Osam jakih parova i zaslužena nagrada!

Odličan tiket preko portala MOZZART BET

Kada na tiket stavite ozbiljnu uplatu onda vam je lakše da sastavite i dobitne parove. Mozzartov igrač je naplatio pravu majstoriju preko portala mozzartbet.com. Sastavio je osam parova sa nešto jačim kvotama i na uplaćenih 400 dinara zaokružio kvotu 337,32 što mu je donelo ddobitak od 155.165 dinara.

Naš igrač je pogodio šest konačnih ishoda u rasponu kvota od 1,90 do 2,60, a njima je pridodao VG 2 na utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Portugalija - Hrvatska, odnosno 3+ na meču Nagoja - Kavašima.

Zahvaljujući broju parova i činjenici da je tiket uplatio u HAPPY HOUR terminu Mozzartov igrač je ostvario MOZZART BONUS od 15 procenata, što je u ovom slučaju preko 20.0000 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.