Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 09:15

LUDI TIKET (-), četvrtak, 987.450: Propast na Islandu

Reč je o majstoriji od tipovanja na golove

Položio je 13 ispita, a pao na 14. prepreci, na utakmici Kupa Islanda koju su igrali Keblavik i Brejdablik. Ishod su na kraju rešavali penali, ali tada je već sve bilo gotovo. Igraču s veba pao je 3+ tip, što nas na kraju navodi na zaključak da zapravo nije imao sreće da mu dođe kvota 658,3, koja je mogla lepo da mu popravi imovinsko stanje s obzirom da je na tiket uloženo 1.200 dinara.

Reč je kao što vidite o majstoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od tipovanja na golove. Ako nas pitate gde je zablistao, onda bi to mogao da bude meč Portugalija-Francuska. Čovek je pogodio da će na ovom meču doći 4+ tip, što je zbilja odlično tipovanje, budući da su mnogi smatrali da će ovo biti tvrda utakmica s malo golova.

Kako bilo, igraču s veba uz aplauz ide i isplata benefita ”NAPLATI PROMAŠAJ”. Zaslužio je igrač 6.000 dinara u kešu za podvig koji potvrđuje njegov tiket.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.