Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 09:40

LUDI TIKET (-), četvrtak, 906.984 dinara: Kombinacije sa Kalenića

Pad jednog, od ukupno četiri para s prejakim kvotama naplatio sumom od 5.000 dinara

Dobitno ludo tipovanje dana, ako ste već pročitali beše vezano za 3+ seriju… Tamo 12 parova, a ovde sa Kalenić pijace četiri, uz nešto ambicioznije očekivanje. Kao što vidite, ovde je zadatak bio pogodak 2+ tipa u prvom, plus 2+ tipa u drugom poluvremenu! Na tri mesta, stvar je radila, pa su došle kvote 6,00, 7,50, a zatim I 5,20!

Impresionirani ste možda? Mi smo bili, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svaka od navedenih igara dostojna je igračkog ponosa čak i za igru u singlu. Elem, pošto sve nije bilo idealno, odnosno već popenuti tip nije došao na utakmici Enisej – Spartak Moskva, MOZZART mora da reaguje.

Ne ljuti se čoveče, ne očajavaj, ne cepaj tiket, već „NAPLATI PROMAŠAJ“! To je logika koja je bila pravi spas za igrača sa Kalenića koji je uložio 1.000, a na pultu naplatio 5.000 dinara. Dobro, znamo da nije isto kao da je sve došlo, ali da je dovoljno, dovoljno je, jer promašaj je pretvoren u pogodak.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.