Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2021, 10:20

LUDI TIKET (-), četvrtak, 8.845.372 dinara: Viljareal minirao pakleno dobar plan

Naplatio je promašaj uz ne tako malih 200.000 dinara

Skoro pa besprekorno isplanirana je akcija teška dobitka 8.845.372 dinara. Međutim, 2.000 dinara uplate zbog dolaska X ishoda, umesto keca na na meču Viljareal – Granada nisu doneli apsolutnu pobedu igraču s veba. Umesto toga, a zbog prolaska preostalih 16 konačnih ishoda isplaćeno mu je 200.000 dinara. Nije malo, jer MOZZART ne dozvoljava da se ovakve igre pretvore u debakl. U konkretnom slučaju znači da je aktivacija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“ idealan način da se ublaže posledice šoka zbog zaista velikih nada koje su srušene na meču koji je nosio kvotu 1,62.

A, ostalo na tiketu, pa kao što vidite... Kečevi na Siti, RB Lajpcig, Antverpen, ma sve i svašta, sve do zaista dugog spiska pogodaka. Svaka čast, a nadamo se da isplata po benefitnim pravilima može da ublaži žal zbog toga što nije došlo do konačne pobede.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.