Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2021, 10:04

LUDI TIKET, četvrtak, 79.253 dinara: Za njega 13 nije baksuzan broj

Izbor takmičenja nije bio naročit, ali pogoci jesu, s obzirom da je igrač uspeo da dođe do bonus isplate u iznosu od 18.290 dinara

Po prikazanom na tiketu igrača koji je tipovao preko veb aplikacije, broj 13 nikako nije baksuzna cifra. Naređao je upravo toliko pogođenih parova, podigao 79.253 dinara dobitka, a što je još bitnije, nije uložio ništa više od minimalca. Mi moramo da ga pohvalimo, uz načelan pozdrav za odabir igara u danu kada ste se, odnosno kada smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svi skupa žalili kako nam smeta nedostatak velikih takmičenja.

Kao što vidite, ima ovde Brazilaca, Liga trofeja Engleske, dakle svega onoga što je bilo dostupno za tipovanje. Primera radi, Viganov kec naplaćen je kvotom 2,00, Kolo Kolo s istim tipom nije bio toliko jak, ali nebitno… Važno je reći da za ovog igrača nije bilo male kvote na tiketu, koji je uzgred da kažemo zaslužio isplatu 18.290 dinara „SUPER MULTI BONUSA“.

Čestitamo od sveg srca!

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.