Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2021, 09:08

LUDI TIKET (-), četvrtak, 557.916 dinara: Felerično - malerični Japanci

Pogledajte samo koje su mu kvote prolazile, pa onda recite da li treba žaliti zbog pada na koeficijentu 5,90

Nešto nam je ovaj rukopis poznat… Ako niste pročitali današnju rubriku o dobitnom ludom listiću, onda se vratite unazad. Rukopis je čini nam se sličan, ali ovog puta isplate punog dobitnog iznosa nema. Razlog je utakmica Kupa cara Japana, odnosno sudar prvoligaša i trećeligaša. Meč je po statusu klubova morao da donese makar 3+ tip u prvom poluvremenu. Avaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jokohama i Vanraure su na poluvremenu bili na nuli, odnosno igrali bez golova, pa je tip 1UG3+ pao.

Žalimo zbog toga, naročito zbog činjenice da su preostala tri identična tipa na mlade Italijane i još jedan meč iz Japana dobitno zaokružena. Ipak, ne vredi sada o tim podvizima ni govoriti, jer sve što je prošlo, MOZZART zbog greške na već pomenutom meču mora da rehabilituje. Razume se, reč je o benefitu “NAPLATI PROMAŠAJ” koji igraču donosi 4.000 dinara. Nije loše, jer u igru je ušao sa 800 dinara, pa se može reći da je igrom bez obzira na precrtano tipovanje ušao u plus.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.