Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2020, 09:05

LUDI TIKET, četvrtak, 363.743 dinara: Strašne Čempionšip kombinacije

Od Engleza po gol u oba poluvremena, a kladionice 60 procenata MOZZART bonusa

Igrač sa mozzartbet.com veb platforme odigrao je 12 kombinacija! Ništa čudno, da zmija od tiketa nije prošla sve specijalne ispite, pa overila kvotu 151,55, uz uplatu od 1.500 dinara. Cenimo da je ovo zaista za pohvalu, što će srećnom igraču goditi baš kao i dobitak u iznosu od 363.743 dinara.

Vidite i sami, fokus je bio na Čempionšipu koji je generalno lagano završio posao, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << budući da se na mečevima sve odvijalo po scenariju koji je igrač zacrtao. Zbog toga, odnosno zbog 12 kombinacija 1+I&1+II, MOZZART igrača časti sa čak 60 procenata BONUS BENEFITA. Isplatu smo pojačali za 136.404 dinara u odnosu na očekivanu sumu. Naime, proizvod ukupne kvote i uplate od 1.500 dinara, igraču bi donelo 227.339 dinara, da nije stimulansa koji igru čini najisplativijom u svetu sportskog klađenja. Zato smo tu da kažemo da je igrač na pomenutom tiketu doneo odluku koju će dugo pamtiti kao jako, jako prijatnu uspomenu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.