Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021, 09:32

LUDI TIKET (-), četvrtak 328.125 dinara: Rumuni pocepaše tiket Negotincu

Pogodio je X sa Banjice, pa i finski prelaz težak kvote 15!

Nismo dozvolili da pokidani listić završi u korpi za otpatke uplatno-isplatnog mesta Negotin 1.1, koje se nalazi u Ulici Stefanije Mihajlović. Kako da zanemarimo pogođen X sa Banjice, pa i prelaz 1-X na meču TPS-VPS… To ne bi bilo u redu, jer samo ovaj meč nosio je kvotu 15, ali zašto da vam čitamo i prepričavamo, kada i sam pogled na tipovanja prikazuje naizgled nemoguću misiju kojoj je malo falilo da prođe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
I, sve bi bilo u redu da je Univerzitatea došla na dvojku… Međutim, pao je kec, a Negotinac je tipovao na suprotno. To je oborilo listić koji je trebalo da mu donese 328.125 dinara. Ovako, na isplatu dolazi 10.000 dinara, što nije loše za utehu posle pada koji MOZZART sanira benefitom “NAPLATI PROMAŠAJ”. Biće bolje sledeći put…

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.