Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2021, 09:47

LUDI TIKET, četvrtak, 30.372 dinara: Čista desetka

Uz minimalnu uplatu podigao je 25 procenata “SUPER MULTI BONUS” keša

Pogodio je deset parova u glavu, odnosno u konačan ishod! Sve je igrača sa veba koštalo minimalne uplate od 20 dinara, a došla mu je kvota 1.214,91. To je uspeh, a kako se setio da kraj Lige šampiona, odnosno svih onih poslastica kladioničarskog dana igra recimo na fudbal u Ugandi, Španiju 3, Tursku 3, to ostaje enigma recepta i majstorskog ukusa.

U svakom slučaju čestitamo na prolaznim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kečevima i dvojkama, na poseban, MOZZART način. Ako se pitate kako, onda sigurno znate da je reč o “SUPER MULTI BONUS” isplati koja dobitak podiže za 25 procenata, ili ako vam je tako milije za 6.074 dinara.

Čestitamo na dobitku, jer ovo je jedan od tiketa kojima se zbog ukupne pogođene kvote aplaudira, bez obzira na visinu uplate koja sama po sebi određuje i koliko će u krajnjem skoru novca biti naplaćeno.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.