Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021, 06:56

LUDI TIKET (-), četvrtak, 2.219.070 dinara: Zmija iz Crvenke se stropoštala na Sardiniji

Za utehu - 20.000 dinara

Videli ste da neke zmije ostanu u životu, a neke se stropoštaju zbog jednog jedinog para. Jednig izdajnika. Digao je naš kladilac kompletnu Crvenku na noge zbog tiketa odigranog u MOZZART kladionici. Očekivala se astronomska svota novca i dolazak kvote 8218,78. Ali, Kaljari je sve upropastio. Zakazao je na Sardiniji.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

Kako bilo, bio je ovo zanimljiv pokušaj igrača da od skromnih 200 dinara napravi dobitak u iznosu od 2.219.070 dinara. Da sve ne završi u korpi za stari papir, MOZZART je razume se morao da interveniše. Reč je o isplati benefita “NPLATI PROMAŠAJ” u iznosu od respektabilnih 20.000 dinara, što i nije tako loše. Nije baš kao svota koja je mogla leći na račun našeg kladioca iz Crvenke da je Kaljari ispoštovao, ali nije ni za baciti.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.