Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2021, 08:56

LUDI TIKET, četvrtak, 156.800 dinara: Prelazi koji prevazilaze logiku

Pevci su spasli tiket sa kreča u 90. minutu utakmice sa Sautemptonom

Samo dva prelaza uz ulog od 200 dinara! To je taktika, to je logika igrača koji je na dva mesta ulovio po kvotu 28!

Numera jedan, Menhengladbah je vodio sa 0:2 na poluvremenu, da bi Hofenhajm na kraju slavio sa 3:2. I nije bilo neizvesno, jer prelaz 2-1 je došao već u 65. minutu, kada je Kramarić postigao treći gol za Hofenhajm.

Idemo dalje, jer na rednom broju dva, nalazi se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meč Totenhem – Sautempton. I tu je došao identičan prelaz, budući da su Pevci gubili sa 0:1 na poluvremenu, a preokrenuli u 90. minutu meča koji samo što nije pocepao živce igraču s veba. Naime, bila je ovo prva utakmica od rastanka Totenhema sa Žoze Murinjom. Pobedu izabranicima Rajana Mejsona koji je privremeno rešenje na klupi Pevaca doneo je Hjong Min Son sa bele tačke u 90. minutu. I, neka je, jer da nije, bio bi ovaj tiket precrtan i otpisan od sada ponosnog vlasnika.

Bravo, mi nemamo šta da dodamo, jer ova dva preza prkose logici, pale maštu i uveravaju nas da je u svetu betinga sve moguće.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.